11 de juliol de 2015 — INAUGURACIÓ DE L’AUTOMÀTICA / CARRER LEGALITAT

08 . 07 . 2015 /

Video: Sebastián Cabrera

El proper dissabte 11 de juliol de 2015 és el dia en que inaugurem el nou local de L’Automàtica al carrer Legalitat 18, al barri de Gràcia. És per això que ens complau enormement convidar-vos a venir i compartir una tarda de celebració i presentació oficial del nou espai.

Després d’uns mesos d’adaptació, ara és el moment de convidar a tots aquells que ens heu recolzat en la campanya de micromecenatge amb Goteo per fer front a la mudança, com també convidar a tothom que ha estat a prop del projecte y a tothom interessat en conèixer la nova seu de l’associació.
Farem una jornada de portes obertes des de les 18:30h fins les 23h, on us esperem per fer un brindis i disfrutar de la selecció musical a càrrec de Miuk i Jettoki, entre d’altres.

Pels que vàreu participar i aportar a la campanya de Goteo, tindrem a disposició les impressions perquè us les pogueu endur a casa. Com que estarem tots els integrants de L’Automàtica, podrem, entre salutació i agraïment, aprofitar per parlar de com coordinar el retorn dels tallers o altres assumptes relacionats amb les aportacions.

Ens veiem el proper dissabte a L’Automàtica!.

–––

L’Automàtica
Carrer de la Legalitat 18
08024 Barcelona.

Dissabte 11 de juliol
de 18:30 a 23h

–––

Compartir en:
facebook - twitter