Amics de L’Automàtica

Existeixen diferents maneres d’acostar-se i col·laborar en la continuïtat del projecte L’Automàtica. Tot seguit expliquem les diferents modalitats d’Amics que hem creat.

Però no oblideu que també es pot recolzar el projecte amb donacions de material, econòmiques o participant en els diferents tallers i cursos que organitzem al llarg de l’any.


FANS DE L’AUTOMÀTICA

20€ / any

Fent-te Fan de l’Automàtica apostes per un projecte col·lectiu, de vocació transformadora, i promous la pràctica de les tècniques analògiques d’impressió. Mitjançant una petita aportació anual, t’integres a la família Automàtica i fas possible que aquesta iniciativa, sense ànim de lucre, tiri endavant.

El pagament de la quota anual equival a un 10% de descompte en un dels Tallers d’Introducció a la Tipografia.

A principis de desembre els Fans poden passar a recollir un pack de regal amb una peça gràfica impresa a l’Automàtica.

Al lloc web l’Automàtica hi apareixerà el nom de tots els Fans que fan possible la continuïtat de l’associació.

 

FANS 20€ / ANY

 • 10% Descompte Taller d’Introducció
 • Obsequi de 1 peça gàfica
 • Menció a la web

Tria una opció
AMICS DE L’AUTOMÀTICA

60€ / any

Fent-te Amic de l’Automàtica dones un impuls important al funcionament de la maquinària de l’associació. Els Amics son pedra angular del projecte i ens permeten mantenir obert un taller artesanal d’impressió que, sense la seva aportació, seria una utopia.

El pagament de la quota anual equival a un 10% de descompte en un Taller d’Introducció a la Tipografia i a un 10% de descompte en un Taller Personalitzat d’un dia.

A principis de desembre els Amics poden passar a recollir un pack de regal amb dues peces gràfiques impreses a l’Automàtica.

Al lloc web l’Automàtica, juntament amb el llistat de socis, hi apareixerà el nom de tots els Amics que fan possible la continuïtat de l’associació.

 

AMICS 60€ / ANY

 • 10% descompte a un Taller Introducció
 • 10% descompte a un Taller Personalitzat
 • Obsequi 2 peces gràfiques
 • Menció a la web

Tria una opció
PADRÍ DE L’AUTOMÀTICA

180€ / any

Ser Padrí de l’Automàtica està pensat per aquelles persones que volen col·laborar amb el projecte de L’Automàtica d’una forma estreta i intensiva, aportant un capital anual notable. La figura del Padrí està pensada per persones especialment interessades en impulsar la producció dels seus projectes personals amb l’ús de la modalitat dels Tallers Personalitzats.

El padrinatge equival a un 20% de descompte al primer Taller d’Introducció a la Tipografia, un 10% al segon, així com un 20% de descompte en un Taller Personalitzat d’un dia.

Al lloc web l’Automàtica, juntament amb el llistat de socis, hi apareixerà destacat el nom dels padrins que fan possible la continuïtat de l’associació.
A principis de desembre els Padrins poden passar a recollir un pack de regal amb tres peces gràfiques impresa a l’Automàtica.

 

PADRINS180€ / ANY

 • 20% Descompte 1r Taller d’Introducció
 • 10% Descompte 2n Taller d’Introducció
 • 20% descompte 1r Taller Personalitzat
 • Obsequi 3 peces gràfiques
 • Menció a la web

Tria una opció
MECENES DE L’AUTOMÀTICA

500€ / any

Ser Mecenes de l’Automàtica està pensat per aquelles persones físiques que volen invertir en el futur del projecte. Es tracta d’una empenta inestimable que facilita la subsistència d’una activitat que neda a contracorrent de les lleis de mercat actuals. El mecenatge de l’Automàtica és un gest social i cultural que posa en moviment nous teixits associatius.

Els mecenes rebran com a obsequi una peça exclusiva edició especial i numerada de 100 unitats. La peça estarà dissenyada i il·lustrada pels socis i sòcies que integren l’associació, creant una edició en paper d’alta qualitat.

El mecenatge equival a la participació de franc en un Taller exclusiu per la persona i grup vinculat a la persona (d’un dia de duració i un màxim de 3 persones, materials no inclosos).

Al lloc web l’Automàtica, juntament amb el llistat de socis, hi apareixerà destacat el nom dels mecenes que fan possible la continuïtat de l’associació.

 

MECENES 500€ / ANY

 • Obesqui Peça Exclusiva Edició Especial
 • Obsequi 3 peces gràfiques
 • 1 Taller exclusiu d’un dia per la persona i grup vinculat a la persona (màxim 3 persones)
 • Menció a la web

Tria una opció